0lt;p class="MsoNormal" style="font-family: Tahoma; font-size: 13.3333px; text-align: right; margin-bottom: 0.0001pt; line-height: 16.5pt;">برای بدست آوردن آب مقطر و هدایت الکتریکی صفر میکروزیمنس از فناوری اسمز معکوسدوبل یا دو مرحله ای به منظورپاک سازی آب در دو مرحله بکار گرفته می شود در فرآیند تولید آب مقطر با استفاده از اسمز معکوس آب بعد ازتصفیه از مرحله اول اسمز معکوس با درصد نمک های محلول به نسبت پایینداخل سیستم اسمز معکوس دوم می شود و نتیجتا به راهبری الکتریکی در مقدار صفر میکروزیمنس می رسیم و اب مقطر بدست می آید
ثبت نام و لیست رشته های بدون کنکور بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردی فومن مهر و بهمن 96 - 97نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 1
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی